About me

Hallo, Welkom op mijn WordPress weblog. Ik zal proberen hier zo af en toe wat over mijn bezigheden te posten.

 


City: Heelsum. (JO21VX)
N51.58.88 – E005.44.68
+24.6 m NAP

pa7rm@xs4all.nl

4 reacties op About me

 1. mvdput61@hotmail.com zegt:

  Hoi Rob,

  Ik las je bericht op de skydemon website. Ik heb zojuist dezelfde GPS unit gekocht op ebay. Harstikke leuk om je verhaal over de GPS unit te lezen. Ik ben natuurlijk nieuwsgierig of hij nog steeds bevalt (brightness scherm, etc). Ik heb tot nu toe op mijn iphone en ipad gevlogen met Air Navigation Pro, maar heb al meerdere malen gehad dat de ipad en iphone uitgingen vanwege een te hoge temperatuur in de cockpit (lekker als je al een half uur de Belgische grens over bent, haha). Was het installeren veel werk of is het gewoon vanuit skydemon installeren en het werkt?

  Alvast bedankt voor je reactie.

  Groeten Marc

 2. Rob-PA7RM zegt:

  Hi Marc,
  Bedankt voor je reactie. Het installeren stelde niets voor. ( gaat vanuit Skydemon zelf) Een paar muisklikken. Daarna alle optie’s doorlopen op de NAV zelf hoe je de software insteld. Ik heb er nog maar 1 kort testvluchtje mee gemaakt. Maar beviel al gelijk. Ik moet nog wel even goed wennen en leren welke optie’s er zijn en wat je kan instellen. Meer mee spelen dus. De brightness viel me goed mee. Ook het scrollen c.q. updaten van de kaart tijdens het vliegen. a.s. zaterdag hebben we een clubvlucht naar Duitsland, dan kan ik deze mooi uitproberen.

  Rob

 3. Marc van de Put zegt:

  Hoi Rob,

  Dat klinkt veel belovend. Ik had al wat ge-experimenteerd met Skydemon op de pc. Wat een prachtpakket is het. Met name de NOTAM’s die in de kaart worden geplot vind ik een erg groot voordeel. Bedankt voor je reactie en een goede vlucht dit weekend 🙂

  Groeten Marc

  • Rob-PA7RM zegt:

   Hi Marc, ik kom er nog even op terug. Dit weekend naar EDVI gevlogen mbv SkyDemon. Super !!! Scherm was goed af te lezen, positie bleef die lekker volgen. In 1 woord, Fantastisch. Geen spijt van dat ik deze software heb geregistreerd.
   Rob

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s